Elérhetőségek

Haladás VSE Utánpótlás

Cím: 9700 Szombathely,
Rohonci út 3.
Telefon:
+36-20/2804664
+36-70/5010955
E-mail:
hvsefutball@gmail.com
Vezetők

Vezetők

Szakosztályelnök: Bokor Zsolt - 06204288610 - bokorzsolt65@gmail.com

 

Szakosztályvezető: Somfalvi Csaba - 06202804664 - hvsefutball@gmail.com

 

Szakmai vezető: Szenczi Imre - 70 501 0955 - imiszenczi@gmail.com

Technikai vezető: Tóth Péter - 06205185611 - tpetyka15@gmail.comUtánpótlás történet


1919-ben a Haladás Vasutas Sportegyesület kivált a MÁV Haladás Dal- és Önképző Egyesületből, ezáltal megalakult az új egyesület, amely a megalakulása óta foglalkozik labdarúgással is. Ettől kezdve az egyesület a labdarúgáson belül profi és utánpótlás labdarúgással is foglalkozik, egészen 1995-ig. Ebben az évben a profi, felnőtt labdarúgás különvált és önálló Kft.-vé alakult. Az egyesület így 1995-től csak utánpótlás neveléssel foglalkozik. Két fő feladata van a Haladás VSE utánpótlás nevelésnek, tömegsport jellege és kiszolgálni a versenysportot.

A tömegsportot biztosítja a klub, hogy minél több gyerek sportolhasson, kezdhessen el egyesületben sportolni és szabadidejét hasznosan, szervezett, igényes keretek között tölthesse el. Teljes mértékben megfelel a klub ennek a feladatának. Több korosztállyal foglalkoznak a szakmailag felkészült edzők, és minden korcsoportban nagy létszámú gyerek játszik.

Másik fő feladata az egyesületnek, a versenysport kiszolgálása. Az élsportra nevelés. A gyerekek olyan képzést kapjanak, hogy profi labdarúgók lehessenek. Ennek a feladatának is eleget tesz az egyesület. Ezt bizonyítja a múlt. A klub fennállása óta számtalan válogatott és NB I-es játékost nevelt ki és adott a felnőtt csapatnak is. Pár játékos (a teljesség igénye nélkül), aki itt nevelkedett, és akire büszke lehet az egyesület: Halmosi Zoltán, Kulcsár Ferenc, Vörös Csaba, Illés Béla, Király Gábor, Halmosi Péter és még sokan mások.

2011-es évtől vezették be újra a klubnál, hogy óvodás korú gyerekekkel is foglalkoznak az edzők. 5 éves kortól lehet labdarúgásra járni a Haladás VSE-be. Így egészen kis kortól (5 évesek), 19 éves korig oktatják az edzők a labdarúgást a különböző korosztályokban.

2016 év júliusától új vezetői stáb került kialakításra akik egy profibb a mai kornak megfelelő szakmai és nevelő program megvalósítását helyezik előtérbe.  Céljuk , hogy mind infrastruktúrában , felépítésben , kinézetben és szakmában a Haladás névnek megfelelő brand épüljön fel . 

Fontos feladat a kapcsolatok városi szinten történő kiaknázása , elsősorban Illés Akadémia és Király Se bevonásával ami irányt ad a gyermekeknek a folytatáshoz felnőtt szinten is. De a megyei csapatokkal való kapcsolatrendszer felépítése is előtérbe kerül a hosszútávú terveknél.

A Haladás VSE filozófiája szerint fontosak az egyesületben játszó gyerekek, hogy egy nagy családot alkossanak a tagok, mind a pályán és a pályán kívül is. Fontos a klubbal való azonosulás a Haladás hírnevének megőrzése. Az egyesület pedig ezzel a hitvallásával, szakmailag felkészült edzőkkel, jól kialakított képzéssel a jövőben is egyre több fiatalt tud majd kinevelni és képzett játékosokat biztosít az NB I-nek és a felnőtt csapatnak! 
Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Utánpótlás - Magyar