Hírek


Jól sikerült a focitábor
2022. június 25., 13:13

A résztvevő gyerekek elmondása szerint nem is indulhatott volna jobban a nyári szünet, mint a Haladás VSE Labdarúgó Szakosztályának hagyományos sporttáborával. Az elmúlt öt napban rengeteg új élmén...

Részletek

Gyászol a Haladás család
2022. június 24., 08:38

Hatvan éves korában elhunyt Szegner Zsolt, a Haladás VSE egykori ügyvezető igazgatója.

Részletek

Elstartolt a Hali tábor
2022. június 20., 18:00

Egész héten változatos, izgalmas programok várják a gyerekeket. Az első napon a kicsik a Kalandvárosban játszottak, a nagyobbak falat másztak és darts versenyt is szerveztünk.

Részletek

Almásfüzitőre utazott U9-es csapatunk
2022. június 20., 16:04

A szezon utolsó tornáját játszották kis játékosaink a hétvégén.

Részletek

Díjeső az évzáró banketten
2022. június 14., 15:06

U14-es és U15-ös csapataink közösen tartották meg szezonvégi, közösségkovácsoló programjukat.

Részletek

Előkelő társaságban focizott az U9
2022. június 14., 14:37

Gyirmóton, a II. Pék Attila emléktornán szerepeltek kis játékosaink. Hullámzó teljesítményt nyújtottak a srácok a tornán.

Részletek

Második lett az U13
2022. június 12., 19:11

U13-as korosztályunk is a Szentgotthárdon megrendezett Bajnokok tornája elnevezésű rendezvényen szerepelt a hétvégén.

Részletek

Megnyerte a bajnokok tornáját az U16
2022. június 12., 14:20

Szép sikerrel zárták fiataljaink a tavaszi szezont, minden csapatot maguk mögé utasítottak a sárvári megmérettetésen.

Részletek

Ismét eredményes szezont zártak csapataink
2022. június 12., 11:16

Versenykorosztályaink több első, illetve dobogós helyeket szereztek a bajnokságukban, de a kisebbek fejlődése is töretlen, hozzáállásuk pedig példás. A elmúlt év tapasztalatairól, eredményeiről Sze...

Részletek

Szülő-gyerek foci is volt az évzárón
2022. június 10., 11:34

U13-as korosztályunk közös programján a vállalkozó szellemű szülők is rúgták a bőrt.

Részletek

Az U16 is közös vacsorával zárta a szezont
2022. június 09., 14:21

A csapatösszetartást is erősítő rendezvényen különdíjakat is átadtak.

Részletek

Évzáró bankettet tartott felnőtt csapatunk
2022. június 09., 11:35

A jó hangulatú rendezvény a Pásztor csárdában zajlott, ahol Bokor Zsolt sportigazgató, Szántó Erzsébet klubmanager, Somfalvi Csaba szakosztályvezető és Szenczi Imre vezetőedző értékelték a csapat m...

Részletek

Haladásos fiúk a Puskás Stadionban
2022. június 07., 10:36

50 utánpótláskorú labdarúgónk szurkolt a nemzeti válogatottnak a Magyarország-Anglia mérkőzésen hétvégén. A srácok életre szóló élményekkel gazdagodtak a budapesti túra és a meccs során.

Részletek

Kiemelt tornán szerepelt U9-es korosztályunk
2022. május 31., 11:10

Kis játékosaink 3 győzelmet arattak, egy alkalommal szenvedtek vereséget az eseményen lejátszott mérkőzéseken.

Részletek

Pont nélkül tért haza Szentgotthárdról felnőtt csapatunk
2022. május 30., 15:59

A Haladás VSE-Zanati SE a 6. helyen zárt az megyei I. osztályban.

Részletek

Győzelemmel zárta a bajnokságot az U16
2022. május 29., 12:55

A Budai FC ellen nyertek fiataljaink az utolsó fordulóban. Korosztályunk a kiemelt regionális bajnokság Nyugati csoportjában szerepelt, ahol az előkelő 3. helyet szerezték meg. Gratulálunk!!!

Részletek

Siker a szombathelyi rangadón
2022. május 29., 08:01

4:0-ra nyert U15-ös korosztályunk a Király SE ellen. Gratulálunk csapatunknak a kiemelt régiós bajnokságban elért 3. helyhez.

Részletek

Megnyerte a bajnokságot az U14!!!
2022. május 28., 16:40

A srácok nagyot meneteltek a tavaszi idényben, kivétel nélkül megnyerték az összes mérkőzést. Délelőtt az eddigi listavezető Sopron együttesét is sikerült két vállra fektetniük és elfoglalni a képz...

Részletek

Visszavágott U14-es korosztályunk
2022. május 27., 08:13

Az ősszel elszenvedett vereség után szerdán 7:1-re nyertek fiataljaink a győri DAC otthonában.

Részletek

Győzelem hazai pályán
2022. május 26., 12:16

2:1-re nyert U13-as korosztályunk az Ajka ellen.

Részletek

Büszkék vagyunk: a legjobbak lettek az országban
2022. május 24., 17:53

Egyesületünk 5 játékosa is tagja volt a Paragvári iskola bajnokcsapatának, amely megnyerte az idei Diákolimpia-labdarúgás országos döntőjét. Gratulálunk: Győre Noel, Tóth Péter, Macoun Bence, Tóth ...

Részletek

Idegenbeli vereség a kiemelt régiós bajnokságban
2022. május 22., 19:34

Pont nélkül tért haza U16-os korosztályunk a Kelen SC otthonából.

Részletek

A hosszabbítás alatt született meg a győztes találat
2022. május 22., 19:22

Izgalmas mérkőzésen 3:2 arányban nyert felnőtt csapatunk a Rábapaty ellen.

Részletek

Az NB II-s csapattal tréningeztek
2022. május 20., 11:57

A Németh Szabolcs vezette Haladás csapatával edzett ma a HVSE megyei I. osztályú felnőtt alakulatának 3 játékosa: Buzás László, Papp Márton és Szenczi Bence. A srácok örömmel fogadták a lehetőséget...

Részletek

Vereség a bajnokság élmezőnyében tanyázó csapattól
2022. május 19., 19:53

Hiába vezetett U19-es korosztályunk két góllal 20 perc után, sajnos a jobb erőkből álló Sopron megfordította az eredményt.

Részletek

Fölényes siker a hétközi mérkőzésen
2022. május 19., 16:13

7:0-ra nyert U14-es csapatunk a Pápa otthonában.

Részletek

A Haladás Stadionban aratott győzelmet az U16
2022. május 19., 07:36

7:1 arányban nyertek fiataljaink a Maroshegy csapata ellen a kiemelt régiós bajnokságban.

Részletek

Bosszantó vereség
2022. május 15., 08:49

Nem tudott pontot szerezni felnőtt csapatunk a Vép ellen.

Részletek

U13: győzelem Pápán
2022. május 14., 19:59

Színvonalas mérkőzésen biztosította be csapatunk második helyezését a régiós bajnokságban.

Részletek

U16: szerencsét hozott péntek 13.
2022. május 14., 09:56

Fontos győzelmet arattak fiataljaink a kiemelt régiós bajnokságban a Budaörs ellen.

Részletek

Ismét eredményes szezont zártak csapataink

2022. június 12., 11:16

Versenykorosztályaink több első, illetve dobogós helyeket szereztek a bajnokságukban, de a kisebbek fejlődése is töretlen, hozzáállásuk pedig példás. A elmúlt év tapasztalatairól, eredményeiről Szenczi Imre, szakmai vezető számol be írásunkban.
Felnőtt csapat: Megyei I.osztály
 
- A tavaszi fordulóknak az ötödik helyről indultunk neki és nem titkolt célunk volt, hogy akár dobogó közelében végezzünk a bajnokság végén. A felkészülési mérkőzések eredménysora, de legfőképpen a mutatott játék színvonala miatt bízhattunk a stratégiánk megvalósításában. Ám a bajnokság kezdetére minket sem kímélt a járvány és sorban dőltek ki a játékosok. Voltak, akikre hetekig nem számíthattam. Ennek ellenére a kezdés parádésra sikeredett. 5-ből 5 győzelem! Ekkor még egy-két hiányzót tudtunk pótolni, de amikor már ennél nagyobb létszámú távolmaradónk lett, nem tudtunk a kitűzött célunknak megfelelni. Mindent elmond, hogy a 15 fordulóból egyszer sem tudtam az általam legerősebbnek vélt csapatot a pályára küldeni. Mondjuk ősszel is csak hatszor. Már az őszi szezon végén is leszűrhettük azt a tapasztalatot, hogy keretünk létszáma kevés lehet, így több mérkőzésen is botlottunk. Ezek az elhullajtott pontok pedig nagyon hiányoztak ahhoz, hogy előrébb végezzünk. Ezért nálam félig üres az a bizonyos pohár, mert mindannyian tudjuk, hogy ebben a bajnokságban sokkal több volt. Ha nem estek volna ki ennyien, többet is kihozhattunk volna magunkból. Ebben biztos vagyok - fogalmazott Szenczi Imre.
 
- A játékfelfogásunkon és a játékkoncepciónkon a sok hiányzó ellenére sem változtattunk. Továbbra is a támadó futballt preferáltuk, de a minőségével már nem voltam mindig teljesen elégedett. A szezon második felére már voltak gyengébb meccseink is, ami az eredményeken is meglátszott.
 
- Június közepéig mozgásban maradunk. Fakultatív jelleggel levezetnek a játékosok, majd Július 11-én elkezdjük a felkészülést a következő szezonra. A keret nagy százalékban egyben marad, és szeretnénk minden csapatrészben erősíteni is. De azt nem akarom, hogy felhalmozzuk a játékosokat, mert azt szeretném, hogy mindenkinek legyen lehetősége bekerülni a csapatba és a fiataloknak is jusson játéklehetőség. Egyre többen töltik be a 16. életévüket, így folyamatosan nő a merítési lehetőség a saját utánpótlásunkból is. Idén Simon L, mellett bemutatkozhatott még hét U17-s játékosunk is a felnőtt csapatban: Fekete K., Hende M., Likerecz B., Molnár T. Pereznyák Á., Spilenberg M. és Zugonics M. Gratulálunk nekik. Reméljük, a tendencia tovább folytatódik a 2006-s korosztállyal. Minden játékosnak, vezetőnek köszönöm az egész éves munkáját!
 
U19: MLSZ Regionális bajnokság Észak-nyugati csoport
 
- Elég hányattatott éven van túl a társaság. A tavaly nyáron történtek után kész csoda, hogy két bajnokságban is végig tudtuk vinni a szezont velük. Igaz, ehhez kellettek a fiatalabb játékosok is, hogy mind a régiós, mind a megyei bajnokságban szerepelve befejezzük a bajnokságot. Ez viszont rányomta bélyegét a saját korosztályban játszott bajnoki eredményekre. Csak elismerni tudom edzőjük, Iszak Gábor munkáját és kitartását, illetve a játékosok lojalitását egyesületünk felé.
 
U17: MLSZ Regionális bajnokság Észak-nyugati csoport
 
- Ennél a korosztálynál is érződött az idősebbek létszámhiánya, így több fronton is helyt kellett állniuk. A csoportjuk középmezőnyében végeztek, de ennél is fontosabb, hogy nyolcan bemutatkoztak a felnőtt csapatban. Köszönöm a játékosok hozzáállását és edzőik, Petrovics Balázs és Kiricsi Dániel munkáját.
 
U16: MLSZ Regionális kiemelt bajnokság nyugati csoport / Vas Megyei U16-os bajnokság
 
- Ezen korosztályunk is két kiírásban szerepelt. A Régiós Kiemelt bajnokságban a 3. helyen végzett egy ponttal lemaradva a bajnoki címről. Nagy lehetősége volt a társaságnak a végső győzelemre is. Az, hogy ez miért nem sikerülhetett, az több összetevős, de nem vagyunk elkeseredve, mert nagy fejlődésen mentek keresztül a gyerekek. Jövőre pedig már ebből a korosztályból is meríthet a felnőtt csapatunk. Számunkra pedig ez fontosabb. A megyei bajnoki címük viszont egy pillanatig sem forgott veszélyben. Magabiztosan abszolválták a „kötelezőt”.  Gratulálok az összes játékosnak és edzőiknek, Tóth Péternek és Szenczi Bencének.
 
U15: MLSZ Regionális kiemelt bajnokság nyugati csoport
 
- Csapatunk szintén harmadik helyezést ért el a bajnokságban, ami reálisnak tűnhet. Bár pár ponttal többet is szerezhettek volna, de nincs miért szégyenkeznünk. Stílusos játékkal domináltunk minden ellenfelünkkel szemben, ez pedig mindent elmond a csapat kvalitásáról. Edzőjük, Petrovics Balázs és a gyerekek is dícséretet érdemelnek az elvégzett „munkájuk” alapján.
 
U14: MLSZ Regionális bajnokság Észak-nyugati csoport
 
- Eredményesség szempontjából a legfontosabb korosztály volt. Minimum az első kettő helyen kellett végeznünk ahhoz, hogy jövőre a Kiemelt bajnokságban folytathassák a srácok. A tavaszt 5 pont
hátránnyal kezdtük az első helyezettel szemben. Ezt ledolgozva, 2 pont előnnyel bajnoki címet szerzett a társaság. Tavasszal pontveszteség nélkül sikerült lehoznunk a mérkőzéseket, így osztályozó
nélkül értük el a kitűzött célunkat. Óriási gratuláció a korosztálynak és edzőiknek, Neczpál Gábornak és Németh Zoltánnak.
 
U13: MLSZ Regionális bajnokság nyugati csoport / Vas Megyei U14-es bajnokság
 
-Sportolóink itt szintén két bajnokságban is megmérettek. A Régiós bajnokságban a 2., a megyei bajnokságban viszont az 1. helyen végeztek. Több játékost felfelé is játszattunk, így minden elismerés a játékosoknak és edzőjüknek, Nagy Sándornak.
 
- Összegezve a „verseny” korosztályainkat: egy nagyon nehéz és megerőltető szezonon vagyunk túl. Ennek ellenére olyan eredményeket tudunk felmutatni, amire büszkék lehetünk. 16-17 évesen több (8) játékosunk is bemutatkozott a felnőtt futballban, így egy olyan jövőképet biztosítunk számukra, amivel elérhetik céljaikat. Nyertünk három bajnoki címet. Ebből egy nagyon fontosat, amivel elértük, hogy jövőre az U17–16 és az U15 is Régiós Kiemelt bajnokságban szerepelhet és B kategóriás Tehetség Központokkal versenyezhet. Szereztünk egy ezüst és két bronzérmet, ami akár fényesebb is lehetett volna, ha nem kell ennyire megosztanunk az erőinket. Csapataink megőrizték stílusunkat, és a játékfelfogásunk sem változott. Játékképünk minőségét tovább fejlesztve szeretnénk biztosítani játékosaink számára az egyéni és csapatban történő fejlődést. Körzet Központként úgy érzem, talán túl is léptünk lehetőségeink és teljesítőképességünk határán és komoly eredménysorral büszkélkedhetünk - vélekedett szakmai vezetőnk.
 
U11: Kiemelt Bozsik Torna / Körzeti Bozsik Torna
 
- Péter Ábrahám vezetésével tovább csiszolták a nyáron elkezdett munkát. Sajnos a pandémia miatt nagyon sokszor küzdöttünk létszámgondokkal. Ennek ellenére elfogadható teljesítményt nyújtottak a gyerekek. Remélhetőleg jövőre több játékossal kiegészülve, nagyobb léptékű fejlődést tudunk teljesíteni.
 
U9: Körzeti Bozsik Fesztivál / Tornák
 
- Tavasszal jól látható volt a fejlődés a gyerekeknél. Mind egyénileg, mind csapatban. Egyre inkább kezdik érteni azt a játékot, amit szeretnénk visszalátni tőlük - mondjuk, nem bonyolult, csak önmagukat kell adniuk – és ez a meghívásos tornák eredményein meg is látszott. Köszönöm Horváth Márton lelkes és odaadó munkáját.
 
U8: Körzeti Bozsik Fesztivál / Tornák
 
- Sajnos a vírus miatt a téli teremtornákat lemondták, így a Bozsik Fesztiválokon kívül nem sok rendezvény maradt, ahol próbára tehettük volna a csoportot. Ennek ellenére az edzéseken megfelelő hozzáállást és lelkesedést mutattak a gyerekek. Ez és hogy jól érezzék magukat a pályán, elengedhetetlen a fejlődésük szempontjából. Ehhez pedig Ferencz Zoltán és Szőts Máté segítette őket hozzá. Köszönöm Nekik is!
 
U7: Körzeti Bozsik Fesztivál
 
- Az U7-s korosztályt az óvodás programunk foglalja magában. Továbbra is heti 2-2 alkalommal tartunk foglalkozásokat csoportonként. A tavasszal már a „kiöregedő” óvodásainkat az u8 foglalkozásaira invitáltuk, hogy szokják a nagyobb létszámot és területet. A többieknek továbbra is a jókedvű, játékos feladatok voltak napirenden. Ebben volt segítségemre Somfalvi Bea, Buzás László, Nagy Bence, Pap Márton, Perger Dániel és Varga Csaba. Köszönöm szépen a munkájukat!
 
- Kapusainkkal továbbra is Hegedüs Péter és Nagy Sándor foglalkozott!  Az, hogy korosztályos csapataink megfelelő eredményeket tudjanak produkálni, ahhoz a kapusaink egyéni fejlődése is elengedhetetlen. Ehhez pedig edzőiktől minden segítséget megkapnak.
 
- Köszönöm szépen az egyesület elnökségének, Homlok Zsolt elnök úrnak, Szántó Erzsébet klubmenedzsernek, Bokor Zsolt sportigazgatónak, Somfalvi Csaba szakosztályvezetőnek, Varga Ferencnek és stábjának az egész éves segítségét, munkáját. Az, hogy korosztályink ilyen sikeresnek mondható évet produkáltak, csak közösen sikerülhetett - fejezte ki háláját szakmai vezetőnk.
 
- A versenykorosztályok (U14-19) július 11-én kezdik a felkészülést. A kisebbek augusztus 1-jén. Addig is jó pihenést, nyaralást kívánok minden játékosunknak, edzőinknek, vezetőinknek és nem utolsó sorban a szülőknek, akik nélkül mi sem létezhetnénk! - zárta szavait Szenczi Imre.Vissza az előző oldalra!
Haladás VSE Utánpótlás - Magyar